Samen meer Cognos kennis

Zesde C4A-dag enthousiast ontvangen

In CineMec in Ede is donderdag 2 juni voor de zesde keer een Cognos voor Ambtenaren-dag gehouden. ‘Los van de kennis die hier wordt gedeeld, een prachtige mogelijkheid om in contact te komen met vakgenoten’, aldus Agnes Bolte, werkzaam voor de gemeente Ede.

Voor de derde keer was ze aanwezig op een C4A-dag. ‘Een thuiswedstrijd waar ik natuurlijk niet mag ontbreken’, zegt de BI-ontwikkelaar lachend. ‘Vooral de workshop Tips & Tricks wil ik niet missen. Daar heb ik de vorige keer veel aan gehad.’

Cognos voor Ambtenarendag 2016

Een aanrader voor elke Cognos ontwikkelaar!

Op donderdag 2 juni is het weer zover! Ons jaarlijks Cognos feestje, de Cognos voor Ambtenaren dag!

Ook dit jaar hebben wij ons best gedaan en een mooi programma in elkaar gezet.
En na het succes van vorig jaar, waarbij de gehele dag in het teken van workshops stond, zetten we dat dit jaar door.

Datum: 02-06-2016
Waar: CineMec Ede
Tijd: 10:00 – 16:00
Kosten: €75

Cognos colleges

Door de stichting Cognos voor Ambtenaren worden zogenoemde Cognos-colleges opgezet. Deze C4A-dagen worden goed ontvangen. Het is een leuke mogelijkheid om met collega’s in contact te komen en extra kennis op te doen.

Verslag van de C4A dag 2014

De vierde Cognos voor Ambtenaren dag met de nieuwe opzet van Cognos-colleges is uitstekend ontvangen door de bezoekers. De 66 aanwezigen zagen hoe verschillende aspecten van Cognos werden behandeld. De dag wordt gewaardeerd met een 8,5 en daar zijn we hartstikke trots op! Hierbij enkele cijfers uit de evaluatie.

Verslag van de C4A dag 2015

Op 2 juni 2015 hebben we voor het vijfde jaar op een rij met trots de Cognos voor Ambtenaren dag 2015 georganiseerd. De bijna 80 bezoekers gaven de dag een 8,3. Een geweldig succes! In dit artikel een kort verslag van deze dag.