Samen meer Cognos kennis

Introductie

Om het Cognos-niveau naar een nog hoger niveau te brengen, hebben wij de afgelopen jaren veelvuldig Cognos-trainingen georganiseerd. Deze trainingen bieden naast de gedegen Cognos-kennisoverdracht ook een prima mogelijkheid om in contact te treden met collega Cognos-gebruikers.

Uit de vele positieve reacties en beoordelingen blijken de trainingen een succes! En omdat wij succes graag vasthouden zijn wij samen met onze trainingspartner opzoek gegaan naar de mogelijkheid om een nog breder trainingsplatform aan te kunnen bieden.

Het resultaat hiervan is de Cognos voor Ambtenaren trainingsstraat. Wij bieden trainingen aan waarvan wij denken dat deze onmisbaar zijn voor elke Cognos-specialist. Instappen kan zonder Cognos-kennis waarna de cursist in diverse trainingen wordt opgeleid tot Cognos-specialist. Uiteraard is het ook mogelijk om als ervaren Cognos-specialist een enkele of meerdere trainingen uit de straat te volgen.

De trainingen zijn klassikaal en worden gegeven aan de Axians Academy in Zaltbommel. Je krijgt training met behulp van Nederlandstalig trainingsmateriaal en door gespecialiseerde Cognos BI consultants met praktijkervaring.

Training Cognos voor Ambtenaren staat voor:
-Scherp geprijsd door centrale inkoop
-Training op maat voor gemeenten
-Ontmoet collega Cognos-ambtenaren en deel ervaringen
-Training door een ervaren BI consultant met praktijkervaring
-De trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6