Samen meer Cognos kennis

Nieuwe website

We zijn heel erg blij dat we onze nieuwe website online kunnen zetten. Met deze website kunnen we onze slogan 'Samen Meer Cognos Kennis' nog beter invullen.

  • De website is gemaakt met de nieuwste CMS versie van Joomla. Hiermee is de website responsive en zijn de noodzakelijke veiligheidsupdates geïnstalleerd.
  • Je kunt nu onderaan een artikel een reactie geven. Op deze manier hopen we dat de online discussie verder op gang komt.
  • Je moet je opnieuw inschrijven! We hebben er voor gekozen om de ledenlijst opnieuw op te bouwen. De oude site had als insteek hoe jouw gemeente Cognos heeft ingezet, deze nieuwe site gaat meer in op je eigen persoonlijke situatie en ervaring.
  • We hebben een formulierenmodule ingebouwd. Dit geeft ons de mogelijkheid om bevestigingsmails te sturen en je hoeft niet meer je persoonlijke gegevens in te vullen bij een aanmelding.
  • De site is opgebouwd rondom onze slogan 'Samen Meer Cognos Kennis'. Meer informatie hierover vind je hier.

Tenslotte gaat onze dank uit naar Patrick Witteveen van de Gemeente Súdwest-Fryslân. Hij heeft kostenloos zijn kennis en ervaring beschikbaar gesteld om deze website op te bouwen. Daarom vermeld ik ook graag zijn bedrijf Witteveen! Business en ICT. Geweldig bedankt Patrick voor je inzet!

Log in om een reactie te plaatsen.